Leertherapie

Sinds mei 2023 sta ik geregistreerd in het Register Leertherapeuten Psychotherapie van de NVP.

Voor leertherapie neem ik je graag mee naar buiten. Want met de natuur als co-therapeut kan elke vorm van therapie lichter, speelser en rijker worden, ook leertherapie. Vanzelfsprekend sluit ik graag aan bij de vragen die jij voor je leertherapie hebt. En als je liever naar de praktijk komt, dan kan dat natuurlijk ook.

Mijn psychotherapie opleiding heb ik bij de RINO Amsterdam gedaan, met als hoofdrichtingen psycho-analytische psychotherapie en systeemtherapie. Mijn kennis van en ervaring met het psychoanalytisch gedachtengoed vind ik nog altijd een fijne basis. Ook als ik schematherapie doe.

€120,- per sessie van 45 minuten (dit is het tarief als je je leertherapie zelf dient te bekostigen; wanneer je werkgever betaalt, breng ik een hoger tarief in rekening, namelijk €145,- per sessie van 45 minuten)

Tarieven leertherapie

Inspiratietraject

Al klaar met je opleiding tot gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog en nieuwe inspiratie nodig of behoefte aan verdieping? Dan is een Inspiratietraject wellicht iets voor jou! Dit coachingstraject helpt jou om te groeien op een natuurlijke manier in een door jou gewenste richting.

In een serie van vijf buitenafspraken/coachingswandelingen van elk negentig minuten brengen we in kaart waar je staat in jouw professionele leven, wat je verlangen is en hoe je daarmee aan de slag kunt om meer plezier en voldoening in je werk te kunnen ervaren.

€1400,00
(vanwege een KOR-regeling voor coaching breng ik nog geen BTW in rekening)

Introductieprijs Inspiratietraject