Wie ben ik?
Mijn naam is Marjan Sepers (1973). Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut (2010) en gz-psycholoog (2002). Na ruim 10 jaar werkervaring in verschillende ambulante tweede lijns GGZ-instellingen werk ik sinds oktober 2010 in eigen praktijk.

Mijn affiniteit ligt bij aan trauma gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het behandelen van angststoornissen en depressieve klachten. Sinds 2008 doe ik naast individuele behandelingen ook relatietherapie.

Ik ben lid van de VEN (Vereniging EMDR Nederland), de Vereniging voor Schematherapie, de LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten en psychologen), de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) en het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap (LKPZ)

Verwijzen
Patiënten kunnen zich op uw verwijzing bij mij aanmelden door te bellen tijdens het telefonisch spreekuur, van maandag tot en met donderdag van 12:00 uur tot 12:30 uur. Buiten deze tijden kunnen zij ook een bericht inspreken of een e-mail sturen, dan bel ik zo snel mogelijk terug.
Twijfelt u over een verwijzing? Bel of mail me dan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor overleg.

Wat moet er in de verwijsbrief staan?
Voor een aanmelding is een verwijsbrief van u nodig. Naast de persoonlijke gegevens van de patiënt (naw-gegevens, BSN en geboortedatum) dient op deze verwijsbrief vermeld te staan dat u verwijst vanwege een (vermoeden van een) psychische stoornis, zoals vermeld in de DSM-5. Ook dient de verwijsbrief te vermelden of het gaat om een verwijzing naar de basisgeneralistische-ggz of de gespecialiseerde ggz. Tevens dient uw naam, functie en de persoonlijke AGB-code in de brief te staan. Op de brief dient ook een stempel van uw praktijk en/of uw handtekening te staan. De brief dient gedateerd te zijn vóór de datum van het eerste gesprek. Zonder een correcte verwijsbrief kan geen behandeling plaatsvinden.

Kosten en vergoeding
De kosten voor psychotherapie worden bij verzekerde zorg volledig vergoed door de zorgverzekering van uw patiënt. Wel kan een deel van de kosten ten laste van het verplichte eigen risico vallen.

Onverzekerde zorg
Sinds 1 januari 2012 wordt de behandeling van aanpassingsstoornissen niet meer vergoed. Met ingang van 1 januari 2013 wordt ook de behandeling van relatieproblemen, identiteitsproblemen, levensfaseproblemen en werkproblemen niet meer vergoed. Indien deze diagnoses echter samen voorkomen met klachten waarvoor behandeling onder de verzekerde zorg valt, wordt de behandeling wel vergoed. Een voorbeeld: relatietherapie bij een echtpaar waarvan één of beide partners een depressie heeft, valt binnen de verzekerde zorg.

Locatie
Mijn praktijk is gevestigd in het pand van Leeuwenhoek Fysiotherapie. De ingang is via de tuindeur aan de Frambozenstraat.

Contactgegevens
Marjan Sepers, psycholoog/psychotherapeut
Laan van Meerdervoort 782a
2564 AP Den Haag
T: 06 – 266 54 224
E: info@marjansepers.nl