Aanmelden
U kunt zich van maandag tot en met donderdag aanmelden tijdens het telefonisch spreekuur van 12:00 uur tot 12:30 uur. Buiten deze tijden kunt u eventueel een bericht inspreken of een e-mail sturen met het telefoonnummer waarop ik u kan bereiken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Na de telefonische aanmelding kunt u uw aanmelding definitief maken door het invullen van het aanmeldformulier op de website.

Verwijzing
Als u zich bij mij wilt aanmelden, heeft u een verwijzing van uw huisarts voor psychotherapie nodig. Naast uw persoonlijke gegevens (naw-gegevens, BSN en geboortedatum) dient op de verwijsbrief vermeld te staan dat u verwezen wordt vanwege een (vermoeden van een) psychische stoornis, zoals vermeld in de DSM-5. Ook dient de verwijsbrief te vermelden of het gaat om een verwijzing naar de basisgeneralistische-ggz of de gespecialiseerde ggz. Tevens dient de naam, functie en de persoonlijke AGB-code van uw huisarts in de brief te staan. Op de brief dient ook een stempel van de praktijk en/of de handtekening van uw huisarts te staan. De brief dient gedateerd te zijn vóór de datum van het eerste gesprek. Zonder een correcte verwijsbrief kan helaas geen behandeling plaatsvinden.

Actuele wachttijd
In mijn praktijk is er alleen een wachttijd voor aanmelding. Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling. Op dit moment heb ik helaas een aanmeldstop. U kunt zich nu dus niet bij mij aanmelden. Dit geldt voor alle diagnosegroepen. (bijgewerkt op 06-03-2019)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).